Decorated Christmas Tree

Lapkričio pirkiniai ( New in)

Sveikos. Na ką, Lapkritis jau baigėsi ir prasidėjo gražiausias metų mėnuo.
Lapkritį pirkau mažai, bet vistiek pasidalinsiu su Jumis. Tačiau matau pasirinkau netinkamą foną nuotraukoms, kita kart to nebebus :)

1. Pirštinės  pirktos "Maxima" apie 15 lt. Nėra pašildytos, tinka labiau nešioti kai nešalta. Tačiau man buvo labai gražios ir pilkos tinka prie visokio apsirengimo.





2. Maximoje buvo nuolaidos kojinėms tai jau prisipirkau visokių. Minkštų, šiltų, gražių. Ne tik sau, bet ir draugėms. Dėl to tikslių kainų nepasakysiu.









3. Esu studentė ir vis dažniau svajoju apie savo namus. Taip pat tam įkvepia ir vlogerė Chanelete. Dėl šių priežasčių perku jau daiktus ir savo ateities namams. Šiuos rankšluosčius pamačiau atsitiktinai ir negalėjau nepirkti. Jiems buvo akcija ir dar nuo jų padarė nuolaidą, todėl parduotuvėje "Maxima" jie man kainavo vos 3lt.






4. Kvapnieji maišeliai. Pirkti "iki" parduotuvėje apie 3lt. Aš juos naudoju spintoje. Po to atvėrus duris skaniai kvepia.







5. Laikrodukas pirktas: www.aliexpress.com.
Kaina apie 7lt. 
Tiksintis ir kokybiškas.










 6. Gumytės pirktos "Centro" parduotuvėje po 3lt.  Naudoju jas surišti plaukams ir gražiai atrodo.
7. Pačios pasidaryta "Lovein "stiliaus apyrankė. Akmenukas pirktos Vilniuje "Jūratės akmenėliai",  o apyrankė pirkta www.aliexpress.com. Viską sujungus, gavosi puiki apyrankė su rožiniu kvarcu.
 8. Maxfactor nagų lakas, kurį gavau dovanų. Spalva violetinė su blizgesiu. Mačiau pirkti kosmetikos parduotuvėse  "Drogas".
9. Maybelline firmos skysti kreminiai šešėliai. Kaina apie 20lt. Patogiai tepasi tiek šepetėliu, tiek pirštais. Ilgai išlieka. Tinka dieniniam ir vakariniui makiažui.










10. Lūpų dažai iš "Loreal".Spalva - J, Lo"s Nude. Kvapas kaip kosmetikos. Lūpdažis yra riebus. Spalva matinė.




11. Plaukų priežiūrai skirti produktai.  "Rasa" kondicionierius (plaukų kaukė). "Syoss" šampūnas.  Syoss  šampūnai tai man patinka tiek kvapu, kaina, kiekiu ir rezultatu. O naujas kondicionierius, rašo apie jį labai gražiai , bet naudojant nesijaučia.







Tai tiek Lapkričio pirkinių. Iki pasimatymo. 

2 komentarai: