Decorated Christmas Tree

Kad Kalėdų laukti, būtų smagiau

Viso gero rudeniui, labas žiema.
 Taip prasideda Gruodis, gražiausias, mieliausias, jaukiausias mėnuo žiemos laiku.
Kai ateina toks metas, galvoji apie dovanas, kakavą, eglutes ir kitus mielus dalykus.
Todėl, šiandiena noriu pasiūlyti ir kartu pasidalinti , ką galima nusipirkti, pasidaryti, ir kaip pačiai pasipuošti, kad Kalėdų laukti būtų smagiau.

Advento kalendorius :

  Kad dienas skaičiuoti būtų lengviau ir smagiau, nusipirkite šokoladinius advento kalendorius. Jų iš tiesų būna labai gražių ir jie nėra brangūs. Žinoma, kažkas galvoja jog tai vaikiška, o aš manau, kad  tai miela. Taip pat galite parsisiųsti programėlę  į telefoną, kuri skaičiuos dienas iki Kalėdų. Ir dar vienas variantas, pasidarykite savo advento kalendorių su tikslais, ar kokiomis mintimis. :)





Papuošalai / aksesuarai :

  Galima puošti ne tik namus ,bet ir save. Auskarai su raudonais bumbulais, blizgantys, su elniukais. Taip pat ir pakabukai, segės, šalikai, kepures, pirštines. Viskas kas tinka šia tematika. Svarbu tik suderinti su apranga.



Apranga :

Nepamirškite, žiemą kai minusas lauke, tikrai šalta. Pirkdamos megztinį atkreipkite dėmesį į  jo sudėtį. Ir tegu jis būna pats jaukiausias ir kalėdiškiausias  megztukas jūsų spintoje. Ir apskritai būkite šventiškos nuo kojų pirštukų iki galvos .




Manikiūras :

Tačiau jei nepatinka, o gal nebe tas amžius tokiems papuošalams ar megztiniams nešioti, yra dar viena išeitis. Manikiūras. Galite tiesiog nusilakuoti blizgančiai nagus, lyg kalėdiniai žaisliukai, arba nusipiešti eglutę, senelį. Tačiau nevisiems sekasi gražiai piešti ant nagų, tada galima naudoti lipdukus ar štampukus.
 
                                                           
 Kai pačios jau lyg ir visu pajėgumu pasiruošusios sutikti Kalėdas, dar lieka namų ir dovanų dekoravimas.
Tai gi, laikas apsilankyti parduotuvėse ir atsinaujinti kalėdiniais žaisliukais. Šiais metais  Maximoje radau ši kalėdinį žaisliuką (matote nuotraukoje), man jis pasirodė be galo gražus, toks mielas (nesvarbu, kad nežinau kur jį kabinti). 
Taip pat galite išbandyti ir netradiciškas dekoracijas. Įdėjau paveiksliukų su idėjomis, gal kas patiks {: Gal laikas netradiciniai eglutei?


 Dovanos :

Na ir maži, ir dar dildeli vaikai, mėgsta  DOVANAS. Kai perkame, galvojame apie tą žmogų, po to stengėmės kuo gražiau supakuoti. Perkame įvairius kaspinus, korteles ir iš to kruopštumo , dovana atrodo lyg puiki puošmena po eglute.
Norėčiau papildyti dar tokiais pasiūlymais kaip :
1. Kalėdiniai penktadieniai : kepkite sausainius, žiūrėkite filmus viskas pagal jūsų fantazija.
2. Muzika kaledinė.
3. Galite internete susirasti kalėdinių misijų ir pabandyti jas visas įvykdyti.
4. Užsidėti šventiškus paveiksliukus ant kompiuterio ar telefono ekrano.
5. Skaityti knygas susijusias advento tematika.

 Tai tiek, mano mielieji, susitiksim kitame įraše.
Bučkis ;*


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą