Decorated Christmas Tree

Kad sapnai būtų gražūs ir skanūs

Viskas apie sapnų gaudyklę


Labas merginos. Sapnuojate prastus sapnus?
O gal kambaryje norėtųsi kažko gražaus?
Tai gi ačiū, skaitytojai Gabijai , už idėją ir šiandiena mes sužinosime daugiau apie sapnų gaudykles ir išmoksime pasigaminti.


Sapnų gaudyklė – tai magiškas Šiaurės Amerikos indėnų talismanas, saugantis žmogų nuo blogų sapnų.

Bet šiomis dienomis sapnų gaudyklė yra labiau dekoracijos detalė. Jas naudoja piešiniuose, kaip aksesuarus, kabina mašinose lyg sėkmės talismaną, taip pat darosi tatuiruotes, papuošalus. Ir iš ties tai labai gražu, meniška.



Sapnų gaudyklės galia

Nakties oras prisodrintas sapnų. Tiek gerų, tiek blogų. Kai jūs kabinate sapnų gaudyklę poilsio vietoje, ji ima gaudyti pro šalių plaukiančius sapnus.

Geri sapnai žino kelią ir per voratinklio gijas ir skylutes, per karančias plunksnas nukrenta ant sapnuojančiojo taip minkštai ir lengvai, kad žmogus dažnai nė nesusivokia užsnūdęs.

Blogieji sapnai tokio gebėjimo rasti kelią neturi, įsipainioja voratinklyje, o vėliau ištirpsta ryto saulės spinduliuose. Arba praeina kiaurai, taip ir nepalietę miegančio žmogaus.



Tai gi čia yra puslapis kur galima rasti idėjų savo sapnų gaudyklei.
sapnugaudykles.lt
O čia panelė pardavinėjanti jas :
Dovilės sapnų gaudyklės
Tačiau kai dabar rudens ilgi vakarai pabandykime pasigaminti pačios.
Todėl paieškojau įvairių schemų, ir video youtube ir išsirinkau 3.



  • Pirmas video pagal, kurį gaminau aš savąją sapnų gaudyklę , bet jis tikrai nėra geriausias. Pradžią prasukite be gailesčio, nes nieko ji ten gero nepasako.
DIY: Dream Catcher | LaurDIY


  • Antrasis video aiškus ir elementarus bei trumpas :
Dreamcatcher - How to make a Dream Catcher
  • Ir trečiasis man patiko labiausiai, nes šios vlogeres video įdomūs ir trumpi, pažiūrėkite ir jūs , gal ir jums patiks, nes aš taip netyčią ją atradau. O čia jos video, kaip pasigaminti sapnų gaudyklę - pakabuką.
How to Make a Dreamcatcher Necklace DIY

Na tikiuosi iš visų trijų išsirinksite geriausią. O aš jums parodysiu savo pirmąją sapnų gaudyklę. Pasakysiu, manau, kad blynas prisvilęs. Tačiau kai jūs gaminsite patariu nusipirkti plunksnų su jomis tikrai atrodo gražiau, o toliau fantazijos ir kruopštumo darbas. Sėkmės darbe. 






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą