Decorated Christmas Tree

Be ko neįsivaizduoju rudens arba (Autumn Must Haves)

Sveikos, štai ir ruduo jau čia, kol kas vis dar lepina gražiu oru, galima suspėti pasidžiaugti saule, pagrybauti, pasivaikščioti parke.  Tačiau kaip bebūtų ruduo jau prasidėjo ir Rugsėjo mėnesis įpusėjo, visi kibome į naujus darbus ar mokslus. Kaip kiekvienas metų laikas savaip gražus ir įdomus, taip ir  ruduo man neįsivaizduojamas be ....
Tai gi pristatau savo RUDENS MAST HAVES:

  1. Rankų kremas.

Rudenį vėjas jau žvarbesnis, šalnų sezonas prasideda ir ne visada turime pirštines. Rankų oda labai jautri, todėl greitai pradeda šerpetoti, sausėti. O kiekviena nori švelnių rankų ir dar maloniau, kai jos švelnios ir kvepiančios. Todėl pirmas pirkinys ar jūsų palydovas - rankų kremas.
Patartina rinktis rankų kremą ne tik pagal kvapą bet ir sudėtį.
Pavyzdžiui, kokosų, avokadų aliejai švelnina, arbatmedžio – saugo odą nuo uždegimų, elastinas, kolagenas – nuo senėjimo, o alijošius greitina žaizdų gijimą. Rankų odą minkština kremai, kurių sudėtyje yra ramunėlių, medetkų ekstrakto, taip pat ramunėlių, šalavijų, liepžiedžių nuovirų.(15min.lt)


                      2. Lupų balzamas
Tiek rudenį tiek ir žiemą lupos linkusios skilinėti, šerpetoti. Tada negražiai atrodo ir lūpų dažai, ir pačiai nemalonu. Taip pat išties skausminga problema. Tai dar viena smulkmena būtina jūsų kasdienybėje. 
Šaltuoju metų laiku svarbu turėti nuo šalčio apsaugantį maitinamąjį lūpų kremą ar balzamą, kurio sudėtyje yra augalinių ekstraktų ir vitaminų“, – sako J. Kurilienė

3. Auliniai batai
Ruduo - lietingų dienų metas. Todėl nei viena bala nebus baisi jei turėsite aulinius batus, kurie puiki , patogi stiliaus detalė, pagyvinanti aprangą.
Net gi, kaip mažas vaikas drąsiai galėsite braidyti po balas.







             4. Termosinis puodelis
Lauke pirmoji žvarba papuošė žolę, lapus. Už lango tamsu ir sunku lipti iš šiltos lovos. Akys dar užsimiegojusios ir pati dar žiovauji. Tai gi šilta arbata ar kava sušildys tave žvarbų rytą ir pabudins.
5. Aksesuarai
Ruduo turi spalvingus medžius, bet kai lapai nukrenta tampa labai niūru. Tada visi renkasi tamsius drabužius ir dažniau būna susiraukia.  Dėl šių priežasčių siūlau nepamiršti ir mielų auksariukų ar laikroduko.



6. Kvepalai ir nagų lakai
Linksmesnei nuotaikai ir žaismingumui.






7. Skarelės
Kai pučia žvarbus vėjas, tai nepamainomas aksesuaras. Net jei staiga pradeda lyti ar šalta galva, ji tikrai jus gali "išgelbėti", nes niekam nepatinka sirgti.

Štai tokie daiktai, kurie mano manymų būtini kiekvienai, žinoma jų yra daugiau, bet tai vieni iš pagrindinių. Gal paskatinau nusipirkti naują skarą ar rankų kremą.O kokie daiktai jums nepamainomi būna rudenį?

Tegu ruduo būna Jums nebaisus. Pasitikime pasiruošusios.

Iki ;*





6 komentarai:

  1. svarbus daiktai ir patiko, kad glaustai aprašyta :) gražios kaip visada nuotraukos

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man irgi žūtbūt reikalingas rankų kremas! Jo dabar tiek nenaudoju, bet truputį seniau buvo 'pasivežus' ar kaip čia geriau išreiškus.. O įrašas tikrai mielas, bei smagus! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na nuotraukoje esantis kremas, nėra labai geras, tik kvapia skaniai. Aš siūlau 'Margaritos" ar "Rasos' rankų kremus. :)

      Panaikinti