Decorated Christmas Tree

Diena "IKEA" parduotuvėje

Sveikos Mielosios, šiandiena aš jums papasakosiu apie "IKEA" - ką pirkau, kokie įspūdžiai, ką pamačiau ar sužinojau. Tai gi pradėkime nuo # New in.

1.Žvakidė, kurios pritaikymas platus.Aš pirkau kaip pieštukinę.
Kaina 6.99 Lt (Nemanau kad tai pigu, kaip tokiam nedideliam indeliui.)
Kokybė, gera, jokių nusiskundimų. Taip pat tokio stiliaus buvo ir didesnių, ir mažesnių indelių ir lėkštučių.



2. Nerealiai skaniai kvepiančios 2 žvakės! Jos kvepia lyg švariais skalbiniais, lyg spa, negaliu įvardinti tiksliai. Pasirinkau jas ne tik dėl kvapo, bet ir išvaizdos, nes joms išdegus liks tikrai gražus indeliai, kuriuose galima, pavyzdžiu, pasodinti gėles.  Kaina 9.99 LT. Smalsu, ar uždegus jos taip pat kvepės.
3. Keksiukų formelės. Pirmas ką pamačiau tai spalvos.Tikrai traukiančios akį. Kokybė taip pat nenuvylė, esu labai patenkinta šiuo pirkiniu. (6vnt.) 9.99 LT
4. Kortelės. Pirkau , nes labai patogu pridėti kortelę prie dovanų, taip pat iškart yra su šniuriuku. (10vnt.) 2.99 LT
5.Prijuostė. Rožinė, paprasta 6.99 LT
6.Salotų džiovinimo indas. (Mamai) Labai patogus, nebrangus. Tik deja nėra spalvų pasirinkimo, tik baltas. Tiesa mačiau "RIMI' tokį patį žalios spalvos 15 LT. O šis 7.99LT
Mano įspūdžiai.
Štai tiek mano pirkinių. Dabar norėčiau papasakoti apie bendrą įspūdį, kurį paliko man "IKEA".
Jis tikrai didelis, 2 aukštų , tikrai yra kur pasivaikščioti kai lyja. Dirba daug jaunų žmonių, kurie jei reikės, padės. Pirmajame aukšte yra užkandinė, "IKEA" maisto parduotuvė, kasos, vaikų kambarys.O antrajame aukšte valgykla ir baldai.
Turas prasideda nuo 2 aukšto. Tenai eini rodyklėmis pro įrengtus kambarius, net butus. Gali juos fotografuoti, viską apžiūrėti.Galima pamatyti  labai gražių ekspozicijų , po to man  norisi likti tenai gyventi, ar bent jau greičiau turėti savo namus. Apėjus visą 2 aukštą, pirmajame pavieniai daiktai kaip patalynė, puodukai, kilimai..

"Gali juos fotografuoti, viską apžiūrėti."

Apvaikščiojus visą "IKEA", pasijutau alkana todėl pasirinkau pavalgyti antrajame aukšte esančią valgyklą. Ten ne mažas pasirinkimas desertų ir 2 patiekalo. Aš pirkau švediškus kukulius (mažą porciją) su padažu, bulvių košę ir bruknių uogienę, taip pat kavos. Už viską sumokėjau 11 Lt. Buvo skanu. Ir gėrimus gali kartoti kiek nori kartų, ir kokius nori -  kava, limonadas.
 Patarimai 
Ir pabaigai norėčiau pridėti keletą patarimų.
1. "IKEA"' parduotuvėje galima prisirinkti nemokamų paprastų pieštukų ir popierinių metrų.
2. Užsisakyti nemokamą "IKEA FAMALY" kortelę, su kuria jūs gausite nuolaidas, susitikimus su darbuotojais, nemokamą bandelę su arbata. Kortelę galite užpildyti ir namie.

Tai tiek, merginos, apie šią parduotuvę. Siūlau nuvažiuoti  prieš kuriant savo namus, ar tiesiog remontuojant, pasisemti įdėjų ir patarimų, pavartyti lankstinukus, nusipirkti porą menkniekių savo kambariui ir išgerti puodelį kavos su pyragaičių.
Iki kito karto. Bučkis.

8 komentarai:

  1. Pati prieš kelias savaites irgi buvau IKEA tai paliko teigiamą įspūdį irgi ;>

    http://gabijasun.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  2. ką pirkai tu? Ar įsimylėjai kažkuri interjerą? (:

    AtsakytiPanaikinti
  3. Uuuu, tos kortelės gerulės. Pati turiu...
    Geras įrašas :)

    http://laukinegele.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, :) man taip pat jos patiko, manau tikrai susinaudos :)

      Panaikinti
  4. Pirmi trys dalykai patiko, su ta žvakide tai gerai sugalvojai, nes atrodys kaip vintage stiliaus pieštukinė, aš tai manau kokius makiažo šepetėlius ten susidėčiau nes staliukas baltas.:D Šiaip žvakės gražios, tikiu, kad kvepia taip kaip nupasakojai, o keksiukų formelės tai tokių gražių, nuotaiką pakeliančių spalvų.:) Iš tavo pasakojimo atrodo, kad ikea parduotuvėj tikrai maloni atmosfera tvyro.:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai faina, jei turėsi galimybę apsilankyk it tu.:) tikrai manau rastum kažką kas patiktų.. :)

      Panaikinti
  5. Patiko!

    http://svambaryte.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti